Besøksadresse
Sloraveien 60, 1878 Hærland
Telefon
955 18 301
Organisasjonsnummer
997 754 123
Forbrukerkontakt
Vi ønsker å høre fra deg om du er misfornøyd eller har spørsmål rundt våre produkter, slik at vi kan forbedre oss fortløpende. Send oss en e-post til forbrukerkontakt@norfersk.no eller ring oss på 955 18 301 i våre åpningstider mandag til fredag kl. 10.00-14.00.
Andre henvendelser
For andre henvendelser, send en e-post til firmapost@norfersk.no
Ribbe og Ribbenstek i stekepose
Det er dessverre problemer med etikettene som skal kunne åpnes for tilberedningstips. Steketipsene blir ikke mulig å lese. Beklager dette! Vår leverandør er på saken. Se nedenfor for steketipsene.
Steketips Ribbe i stekepose:
- Forvarm ovnen til 220 °C. Viktig for å få sprø svor.
- Plasser ribben i stekpose med svorsiden opp i en langpanne eller i en ildfast form. Bygg opp ribben med en ball aluminiumsfolie under slik at den blir høyest på midten av stykket. Dette er viktig for å få sprø svor over hele ribben. Posen åpner seg under steking, så det er viktig at den ligger i ovnen med svorsiden opp gjennom hele steketiden.
- Stek ribben i 60 minutter på 220 °C. Fjern toppfilmen helt og stek videre i ca. 30-50 minutter til svoren er sprø.
- La ribben hvile i 10-15 minutter før du skjærer den opp.
Tips: Bruk sjyen i posen til saus.
Steketips Ribbenstek i stekepose:
- Forvarm ovnen til 220 °C. Viktig for å få sprø svor.
- Plasser steken i stekpose med svorsiden opp i en langpanne eller i en ildfast form. Posen åpner seg under steking, så det er viktig at den ligger i ovnen med svorsiden opp gjennom hele steketiden.
- Stek ribbensteken i 60 minutter på 220 °C. Fjern toppfilmen helt og stek videre i ca. 30-50 minutter til svoren er sprø.
- La ribbensteken hvile i 10-15 minutter før du skjærer den opp.
Tips: Bruk sjyen i posen til saus.